تسهیلات رفاهی دانشگاه ، اداره کل امور اداری
1399/12/03
قالیشوئی و رفوگری آسمان شستشوی فرش موکت و مبل را با شرایط تخفیف ویژه و تقسیط ارائه می نماید

قالیشوئی و رفوگری آسمان شستشوی فرش ، موکت و مبل را با شرایط تخفیف ویژه و تقسیط ارائه می نماید.

جهت استفاده از خدمات با یکی از شعب تماس گرفته، پس از هماهنگی لازم فرش، موکت شما را درب منزل تحویل می گیرد و پس از انجام خدمات لازم درب منزل می دهد. ضمنا اگر از تعداد محدودی اقلام بیشتر باشد حمل و نقل رایگان می باشد.

جهت اخذ معرفی نامه به اتوماسیون اداری قسمت ایجاد مدرک / فرم های اداره رفاه / فرم درخواست معرفی نامه و گواهی کسر اقساط تسهیلات رفاهی مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل نمایید.

شعب:

خیابان سجاد تلفن 36604133

سپاهانشهر تلفن 36533162

بهارستان تلفن 36850526

تعداد بازدید:
135
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.